Specialities on reservation: cockerels and sausages cooked over a wood fire. Menus on request from 10 people and 3 days in advance.
Opening hours
Opening hours
- Monday - Saturday
- 10:30 - 23:00
- Sunday
- 10:30 - 18:00
Good to know
Good to know
- Langues
- Français
- Réseaux sociaux
- Facebook: Le Grand-Coeurie
- Vacances
- Fermeture annuelle : novembre à fin avril.
- Jours fériés
- Jeudi 1er mai 2025 - midi: ouvert
- Jeudi 1er mai 2025 - soir: ouvert
- Jeudi Ascension 2025 - midi: ouvert
- Jeudi Ascension 2025 - soir: ouvert
- Vendredi Ascension 2025 - midi: ouvert
- Vendredi Ascension 2025 - soir: ouvert
- Samedi Ascension 2025 - midi: ouvert
- Samedi Ascension 2025 - soir: ouvert
- Dimanche Ascension 2025 - midi: ouvert
- Dimanche Ascension 2025 - soir: ouvert
- Lundi de Pentecôte 2025 - midi: ouvert
- Lundi de Pentecôte 2025 - soir: ouvert
- Vendredi 1er août 2025 - midi: fermé
- Vendredi 1er août 2025 - soir: fermé
- Lundi du Jeûne fédéral 2025 - midi: ouvert
- Lundi du Jeûne fédéral 2025 - soir: ouvert
- Autre
- Chien accepté
- Fumoir / espace fumeur
- Jeux extérieur
- Jeux intérieur
- Menu enfant
Restaurant
Restaurant
- Culinary specialities
- Barbecue / wood fire / slate
- Cheese dishes
- Röstis
- Salads
- Meat
Type of establishment- Farm Restaurant
Rooms- 40 places
Terrace seats- 30 places
Affiliated- GastroNeuchâtel
On site
On site
- Accessibility
- Free parking
- Services
- Terrace
Access
Zugang
- Public transport
- Directions
Contact
Contact
- Alpage Le Grand Coeurie La Tourne 2019 Rochefort +41 32 855 11 56 ernest.frick@bluewin.ch grand-coeurie.ch
Alpage Le Grand Coeurie